Låt oss springa fritt, göra misstag, skrika högt och lära oss av livet. Det är så jag känner när jag lyssnar till singeln Solo av Able Joseph. Visst älskar man de där låtarna som håller en i ett tajt grepp från start till slut och får en att hålla andan i väntan på nästa ackord och ton.

DOLBY ATMOS

Med ett stort reverb och rockinfluerad produktion når Able de högsta av höjder när han tar sats mot den frisläppta refrängen och utbrister Solo! Som därefter följs av vilda elgitarrer och en härlig live-känsla.

Solo är skriven på en sjaskig pub, på en avlägsen planet bredvid en döende stjärna. Det är en låt om en själv och de olika versionerna vi väljer att presentera. Den handlar om att se andra göra dina misstag, men samtidigt inse att tiden är det enda sättet vi kan lära oss.”

Able Joseph
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011