Den 20-åriga sångerskan Tindra Pantzare från Luleå släppte nyligen albumet Om du känner någonting för mig. Titelspåret från albumet tar upp frågan om känslorna man har för någon är besvarade. Den där jobbiga ovissheten om den andre känner likadant som en själv.
Allt producerat till en funkig poplåt som kryddats av lite rockiga inslag som doftar 70-tal. Om du känner någonting för mig är skriven av Magnus Hjerpe och Ulrika Vallgårda, med produktion av Göran Norman.

Popmuzik Podcast

Låten har även fått en musikvideo där Tindra intar en galleria i Luleå tillsammans med dansare från staden samt Boden. Du ser resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011