Nathanael Saposnikoff är just nu aktuell med debutalbumet Stream of Time. Från det kan du här lyssna på låten Hey hey, en behagligt och medryckande poplåt med skönt trumkomp och lekfulla gitarrer. På låten sjunger Nathanael om en relation som nått vägens ände.

Popmuzik Podcast

Vem är då denna Saposnikoff då?
Han kommer från Stockholm, där han skriver, spelar och producerar musiken själv. Han släpte bland annat EP 2 2019 och vid sidan av sitt egna musikprojekt är han instrumentalist i lite olika band och producerar även en del annan musik och för andras musikprojekt. Men han berättar att det är just med sin egen musik som han får mest utlopp för sitt personliga skapande.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011