Till avskalat piano och stora körer river HON upp nackhåren vid rötterna med nya singeln Håller ut. Melodispråket andas lättsam pop men känslan är hjärtskärande och talar om känsloresan vi alla går igenom i livet. Jag sitter som i trans och finner nästintill möjligt att inte hålla tillbaka tårarna!

Popmuzik Podcast

”Första versen hoppar rakt in i ångesten och sorgen, känslan att vara så svag och ledsen att man inte vet vart man ska ta vägen. Man har inget val än att hålla ut och vänta på att det ska gå över. I vers två är jag så förbannad att jag vill släppa hela helvetet på dig, för hur fan kunde du göra så här mot mig? Refrängen är mitt mantra “måste hålla ut, för snart tar det slut”. I sista versen har det gjort just det. Jag är lycklig, glad och kär igen – så jag håller ut så länge jag bara kan, för jag vet att precis som alla andra känslor i livet så kommer även det att ta slut”.

HON

Låten markerar den tredje från sångarens kommande album som släpps under 2022. Där artisten säger den gamla HON har dött och nya HON återuppstått. Vi håller ut tills fullängdaren landar. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.