Till avskalat piano och stora körer river HON upp nackhåren vid rötterna med nya singeln Håller ut. Melodispråket andas lättsam pop men känslan är hjärtskärande och talar om känsloresan vi alla går igenom i livet. Jag sitter som i trans och finner nästintill möjligt att inte hålla tillbaka tårarna!

Apple Music Svensk Pop

”Första versen hoppar rakt in i ångesten och sorgen, känslan att vara så svag och ledsen att man inte vet vart man ska ta vägen. Man har inget val än att hålla ut och vänta på att det ska gå över. I vers två är jag så förbannad att jag vill släppa hela helvetet på dig, för hur fan kunde du göra så här mot mig? Refrängen är mitt mantra “måste hålla ut, för snart tar det slut”. I sista versen har det gjort just det. Jag är lycklig, glad och kär igen – så jag håller ut så länge jag bara kan, för jag vet att precis som alla andra känslor i livet så kommer även det att ta slut”.

HON

Låten markerar den tredje från sångarens kommande album som släpps under 2022. Där artisten säger den gamla HON har dött och nya HON återuppstått. Vi håller ut tills fullängdaren landar. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.