Lekfullt, explosivt och fullt med sköna hookar. Så skulle jag vilja beskriva Ester Fox nya singel Your Love. Här hämtar artisten inspiration från punkpop och blandar klanderfritt elektronisk synthpop med organisk instrumentering. Lägg även märket till den grymma rytmen i artistens melodispråk när hon rappar på andra versen. Lite galet, men otroligt underhållande erbjuder den aktuell singeln något för alla och vem älskar inte en godispåse av gott & blandat liksom!

Nordiska Favoriter

Låten är skriven tillsammans med Isak Widmark från IWM i Göteborg och de båda kreatörerna fick kontakt med varandra genom Instagram i vintras.

”Vi påbörjade samarbetet i våras med att skriva musik tillsammans på distans via videomöten och målet var att släppa en låt i början av sommaren. Efter ett par veckor insåg vi att låten vi höll på att skapa inte var så somrig, och påbörjade då ett nytt alster. Låten Your Love kom till och den har en väldigt intressant dynamik, både vokalt och i produktionen. Vi båda konstaterade att vi aldrig skrivit en sån här låt tidigare och det känns väldigt spännande!”

Ester Fox
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011