Det har återigen blivit dags för beachsäsong. Tiden på året när våra solfattiga kroppar ska bli jämnt gyllenbruna. Men oavsett hur mycket man förbereder sig med brun utan sol eller långlunch i solen verkar vissa alltid ligga steget före. Vilket resulterar i att en själv tenderar att alltid ligga steget efter. Tvisten i singeln Blekast på beachen är dock att detta fenomen inte enbart behöver gälla bränna, utan är något man kan applicera på livet i stort. Ibland känns det helt enkelt som att man själv står och stampar medan andra redan nått målgången.

Favoriter Apple Music

Blekast på beachen är en låt om drömmar och min känsla av att alltid ligga efter i matchen. Min skeva bild av att andra människor har det lättare i livet och förberett brännan inför beachsäsongen så att jag sitter där och lyser i min blekhet. Mitt i allt detta självtvivel har jag och producenten Pelle Håkman jobbat för att det ska svänga också. Det känns lite extra pirrigt att släppa den under en så pirrig tid och jag hoppas att den får dansas till på förfester, rulla i öronen på en promenad hem under en rosa himmel eller spelas från en bluetooth högtalare under dagens sista sol på balkongen.”

Ida Staake

Luftiga gitarrer varvas med en ömsint melodi och sång. Resultatet flyger högt och andas en frisk sommarbris. Helt klart en låt som ska lyssnas till på hög volym. 

Vem är Ida Staake då? Hon släppte sin första singel 2015 och har med en varma ljudbild och texter som berör etablerat sig som ett namn inom Sverige indiesfär. År 2021 gick hon in i Upriver Recording Studio och vad ryktet säger är det hennes andra hem.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.