Med inspiration av akter som HAIM, Sam Fencer och Fleetwood Mac släpper här den brittiska sångerskan Jennifer Stewart singeln No hard feelings. En härligt medryckande poplåt med behaglig stänk av produktionen på 80-talet. Riktigts nice skulle jag säga, för jag gillar ju låtar som har precis denna typ av driv.

Popmuzik Podcast

Låten i sig handlar om att äntligen komma över ett breakup och vara glad över den nyfunna friheten igen. Med tanke på låtens känsla, så är det just denna typ av låt man behöver när man på egna ben tar sig vidare i livet.

No hard feelings följer upp artistens EP Redlight som släpptes i fjol och du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011