Mums! Det är min spontana tanke när Göteborgs-baserade Paulina Delin debuterar och ger oss den oförskämt sköna låten Did you even notice? Här blandas neo-soul/alternativ R&B och jag lever för dessa toner! Artisten har därtill haft den goda smaken att inkludera ett instrumentalt pianosolo som sätter en i trans, för att därefter återgå till det fräcka melodispråket och texten. 

Popmuzik Lover Patreon

Tittar vi närmare på innebörden i låten talar låten den om relationer, uppbrott och självvärde. Teman som berör livet i allmänhet och blir därför väldigt allmänmänskliga och relaterbara.

I dagsläget släpper Paulina helt independent, där hon står för allt ifrån låtskrivande, produktion och mix. Helt enkelt den moderna artisten som äger hela sitt uttryck. Det är med spänning vi följer detta nykläckta stjärnskott

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011