Mums! Det är min spontana tanke när Göteborgs-baserade Paulina Delin debuterar och ger oss den oförskämt sköna låten Did you even notice? Här blandas neo-soul/alternativ R&B och jag lever för dessa toner! Artisten har därtill haft den goda smaken att inkludera ett instrumentalt pianosolo som sätter en i trans, för att därefter återgå till det fräcka melodispråket och texten. 

Favoriter Apple Music

Tittar vi närmare på innebörden i låten talar låten den om relationer, uppbrott och självvärde. Teman som berör livet i allmänhet och blir därför väldigt allmänmänskliga och relaterbara.

I dagsläget släpper Paulina helt independent, där hon står för allt ifrån låtskrivande, produktion och mix. Helt enkelt den moderna artisten som äger hela sitt uttryck. Det är med spänning vi följer detta nykläckta stjärnskott

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.