Den rumänska artisten Alessiah ger oss varm och skönt medryckande sommarpop med nya singeln Summer feeling. En låt som kan passa perfekt till sommarens strandhäng när den varma och soliga dagen rör sig mot ljummen kväll. Det är i alla fall den känslan jag får av låten här.
Just den där sommarkänslan får du definitivt i musikvideon, där vi kan se sångerskan i en mobilspelsliknande labyrint.

Favoriter Apple Music

Om singeln berättar artisten:

Summer feeling är en låt som alla kan finna sig i. Första gången jag hörde den var jag på stranden med min bästa vän, den passade perfekt och gav mig den där sommarkänslan. Det behövdes tre länder för att det skulle bli så här bra. Vi spelade in den i Norge med Iselin Solheim, Anders Nilson och André Jensen, nu var hela stämningen i studion något annat. Jag hade den bästa upplevelsen NÅGONSIN, jag är evigt tacksam för denna möjlighet. Vädret var fruktansvärt, din näsa kunde frysa om du stannade ute för länge, men den här låten fick oss att känna att vi festade i Spanien. Och det var då det slog mig, videon passade perfekt på en plats som La Muralla Roja. Efter månader av planering fick vi ihop teamet och flög dit. Summer feeling är ett stänk av känslor, oavsett om sommaren är här eller inte. Vi kan alltid luta oss tillbaka och tänka på den och be den att komma tillbaka”.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011