Den rumänska artisten Alessiah ger oss varm och skönt medryckande sommarpop med nya singeln Summer feeling. En låt som kan passa perfekt till sommarens strandhäng när den varma och soliga dagen rör sig mot ljummen kväll. Det är i alla fall den känslan jag får av låten här.
Just den där sommarkänslan får du definitivt i musikvideon, där vi kan se sångerskan i en mobilspelsliknande labyrint.

Nordiska Favoriter

Om singeln berättar artisten:

Summer feeling är en låt som alla kan finna sig i. Första gången jag hörde den var jag på stranden med min bästa vän, den passade perfekt och gav mig den där sommarkänslan. Det behövdes tre länder för att det skulle bli så här bra. Vi spelade in den i Norge med Iselin Solheim, Anders Nilson och André Jensen, nu var hela stämningen i studion något annat. Jag hade den bästa upplevelsen NÅGONSIN, jag är evigt tacksam för denna möjlighet. Vädret var fruktansvärt, din näsa kunde frysa om du stannade ute för länge, men den här låten fick oss att känna att vi festade i Spanien. Och det var då det slog mig, videon passade perfekt på en plats som La Muralla Roja. Efter månader av planering fick vi ihop teamet och flög dit. Summer feeling är ett stänk av känslor, oavsett om sommaren är här eller inte. Vi kan alltid luta oss tillbaka och tänka på den och be den att komma tillbaka”.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.