Sofia Lafuente är just nu aktuell med EP:n Habits, som följer upp Control från i fjol. Nya EP:n bjuder oss på fem spår där Domestic bliss är avslutande låten. Låten är en filmisk poplåt som är väldigt personlig för sångerskan. Hon berättar:

Popmuzik Lover Patreon

”Det är en tillbakablick på tiden när jag träffade min partner första gången. Spänningen, hoppet men också det fullständiga frågetecknet om hur det skulle fungera, speciellt när det gäller avstånd och en pandemi. Det var mitt sätt att fånga den där känslan av ett positivt ”tänk om?”. Istället för att osäkerhet ger dig ångest, använd den som en anledning att leva fullt ut i nuet.”

Låten är skriven av sångerskan tillsammans med Alexander Charles Elliott och Joshua Mark Wheatley och ger som sagt ett snyggt avslut på hela EP:n. Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011