Ibland (ofta?) behöver vi roliga remixar för att göra våra dagar lite bättre. Framförallt lite mer dansanta.
Det är precis det vi får när Manhattan Clique remixar Purple Zone av Soft Cell & Pet Shop Boys, samt när Paul Rein remixar Watch me dance tonight av Francesca e Luigi.

Svensk Pop

Manhattan Clique gör i sedvanlig ordning en härligt pop-klubbig version av originalet. Den är som klippt och skuren för det regnbågsfärgade dansgolvet och producentduon vet precis vilka knappar de ska trycka på för att göra låten än mer dansant och camp.
Med på remix-EP:n finns även en remix av Hercules & The Love Affair för den som vill ha lite coolare New York-remix av låten. Inget som jag personligen gick igång, men jag är ju inte lika cool björn som björnen Hercules.

Då blir det andra bullar – som det heter – när Paul Rein remixar Francesca e Luigis singel Watch me dance tonight från 2020 och gör den till en härlig italo-remix för sommarens dansgolv. Det är retro på retro kan man säga och denna remix är härligt glittrande i sina synthar och tidstypiska beats. Nästan som att slungas tillbaka till det neonfärgade 80-talet när man klickar igång låten. Det vill man ju. Så klicka igång och dansa.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.