Ibland (ofta?) behöver vi roliga remixar för att göra våra dagar lite bättre. Framförallt lite mer dansanta.
Det är precis det vi får när Manhattan Clique remixar Purple Zone av Soft Cell & Pet Shop Boys, samt när Paul Rein remixar Watch me dance tonight av Francesca e Luigi.

Apple Music

Manhattan Clique gör i sedvanlig ordning en härligt pop-klubbig version av originalet. Den är som klippt och skuren för det regnbågsfärgade dansgolvet och producentduon vet precis vilka knappar de ska trycka på för att göra låten än mer dansant och camp.
Med på remix-EP:n finns även en remix av Hercules & The Love Affair för den som vill ha lite coolare New York-remix av låten. Inget som jag personligen gick igång, men jag är ju inte lika cool björn som björnen Hercules.

Då blir det andra bullar – som det heter – när Paul Rein remixar Francesca e Luigis singel Watch me dance tonight från 2020 och gör den till en härlig italo-remix för sommarens dansgolv. Det är retro på retro kan man säga och denna remix är härligt glittrande i sina synthar och tidstypiska beats. Nästan som att slungas tillbaka till det neonfärgade 80-talet när man klickar igång låten. Det vill man ju. Så klicka igång och dansa.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.