Finns det något som doftar så gott som ett ljummet regn mot en varm gata? Eller när växtligheten står i ståtliga blom och möts av tunga droppa som frigör ännu mer aromer. Välkommen juni och sköna sommar säger jag! Vad passar då bättre än att fira detta med musik. Artisten LOVIS väcker glädje och hopp genom sin atmosfäriska singel Juniregnet. Här får vi högt svävande vokaler och en synth-tung produktion som skapar en oförglömlig lyssning. 

Skicka in din musik

Den subtila touchen av 80-tal ger den där nostalgiska återblicken medan moderna produktionsgrepp gör låten radioredo. Ljudbilden är melankolisk och målar upp den där vackra känslan av svensk sommar. Det här min damer och herrar är lysande pop på svenska. 

Jag ville att låten skulle uttrycka känslan av ett sommarregn: stillsamt, lättande, vackert, och lite vemodigt. Resultatet blev till en av mina mest betydelsefulla låtar, för mig

LOVIS

Imponerande nog är Juniregnet skriven och producerad av LOVIS själv som de senaste åren har kombinerat många timmar i studion med studier på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011