Finns det något som doftar så gott som ett ljummet regn mot en varm gata? Eller när växtligheten står i ståtliga blom och möts av tunga droppa som frigör ännu mer aromer. Välkommen juni och sköna sommar säger jag! Vad passar då bättre än att fira detta med musik. Artisten LOVIS väcker glädje och hopp genom sin atmosfäriska singel Juniregnet. Här får vi högt svävande vokaler och en synth-tung produktion som skapar en oförglömlig lyssning. 

Svensk Pop

Den subtila touchen av 80-tal ger den där nostalgiska återblicken medan moderna produktionsgrepp gör låten radioredo. Ljudbilden är melankolisk och målar upp den där vackra känslan av svensk sommar. Det här min damer och herrar är lysande pop på svenska. 

Jag ville att låten skulle uttrycka känslan av ett sommarregn: stillsamt, lättande, vackert, och lite vemodigt. Resultatet blev till en av mina mest betydelsefulla låtar, för mig

LOVIS

Imponerande nog är Juniregnet skriven och producerad av LOVIS själv som de senaste åren har kombinerat många timmar i studion med studier på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.