Nu när vi går in i sommaren passar det ju extra bra att Under tar in Cecilia Kallin i studion för att damma av Gyllene Tiders numera klassiska sommarpoplåt Juni, juli, augusti. De där månaderna vi kämpar oss igenom fyra månader av vintermörker för att äntligen få leva ut på.

Popmuzik Lover Patreon

Cecilia berättar:

“Det fina med de här svenska sommarklassikerna tycker jag är att vi alla har knutit våra personliga minnen och känslor kring dem. För mig handlar Juni, juli, augusti om att njuta av det lilla och se allt det vackra, som ofta finns närmare än vi tänker på. Men det är ju i grunden en hyllning till den svenska sommaren. Alla känner vi väl igen känslan att allt känns lättare under juni, juli, augusti?”

Låten mixar akustiska instrument med EDM och gör att den passar perfekt för att förstärka sommarkänslan. När saker får vara lite mer lättsamt och roligt. Framförallt mer party.
Med andra ord; höj volymen och ha med dig denna nya tolkning av klassikern till stranden. Det är dags att ta in sommaren i våra liv på allvar.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011