Halmstad och Österlen möts när duon Nittiåtta ger oss andra singeln Saker med honom. Här möts ett bitterljuvt budskap av en positiv produktion och känsla. Trots att låten förmedlar en persons ångest och depression sprider den ljus över att allt negativt bär positiv frukt med sig. 

KMR Studios

”För mig är det nästan overkligt att den här texten hamnade på det här beatet. När jag skrev grundidén var jag i en period omringad av negativa tankar och tänkte att texten skulle kunna hamna på ett ledsamt piano. När sedan grabbarna började freestyla texten på detta beatet så skapades det direkt en aura av ren glädje. Nu är det helt omöjligt att ens läsa texten utan ett leende, fastän innehållet skriker allt annat än glädje. Det spelar ingen roll om man är på roadtrip, på stranden eller i mataffären, utan det är högsta volym och sing-along som gäller.” 

Nittiåtta

Modern produktion möter klockren melodi vilket skapar en kraftfull lyssning. Personligen är jag rikligt svag för den här typen av svensk rap som platsar alldeles ypperligt på sommarens alla spellistor. 

Bakom Nittiåtta finner vi killarna Erik Jönne och Kevin Lundberg samt låtskrivaren Mattias Nieminen. Fortsätter de såhär bådar det riktigt gott för framtiden. Här är Saker med honom.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.