Detta var riktigt trevligt. Men en härlig lekfull produktion släpper Loren Berí sin tredje singel Great’s Inn tillsammans med Kishi Bashi och Mauro Refosco. Låten i sig utspelar sig på just Greta’s Inn i en fiktiv version av New York City, där vi får möta de olika karaktärerna som finns på stället. Allt är som sagt lekfullt och drar sig åt en mix av chamber pop och indietronica, med lager av instrument och sång. Jag tyckte som det blev väldigt spännande och framförallt lyckat.

Popmuzik in Dolby Atmos

Loren Berí är en musiker från Brooklyn som i grunden är klassiskt skolad och har under åren varit i olika band. Med sitt egna projekt ligger hans hjärta någonstans mellan synthpop, chamber pop och den klassiska musiken, då harmonier är en viktig del för artisten.

Great’s Inn är tagen från Loren Berís kommande debut-EP Stray Cat Kingdom som släpps i juli där vi får uppleva ännu fler låthistorier från denna fiktiva version av New York.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.