Detta var riktigt trevligt. Men en härlig lekfull produktion släpper Loren Berí sin tredje singel Great’s Inn tillsammans med Kishi Bashi och Mauro Refosco. Låten i sig utspelar sig på just Greta’s Inn i en fiktiv version av New York City, där vi får möta de olika karaktärerna som finns på stället. Allt är som sagt lekfullt och drar sig åt en mix av chamber pop och indietronica, med lager av instrument och sång. Jag tyckte som det blev väldigt spännande och framförallt lyckat.

Favoriter Apple Music

Loren Berí är en musiker från Brooklyn som i grunden är klassiskt skolad och har under åren varit i olika band. Med sitt egna projekt ligger hans hjärta någonstans mellan synthpop, chamber pop och den klassiska musiken, då harmonier är en viktig del för artisten.

Great’s Inn är tagen från Loren Berís kommande debut-EP Stray Cat Kingdom som släpps i juli där vi får uppleva ännu fler låthistorier från denna fiktiva version av New York.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011