Den amerikanska gruppen MisterWives (lysande namn) är här aktuella med singeln Easy. En låt som handlar om att ta sig igenom svåra tider av förändringar och förlust. Allt producerat till en härligt medryckande produktion med feta trummor och luftiga synthar. En låt som jag tyckte var var skönt upplyftande, med ett fint budskap att saker inte är lätt men att det bli lättare.

Dolby Atmos

Videon är regisserad av Mandy Lee och Matty Vogel och du ser resultatet här nedan.

Easy släpps tillsammans med låten Where do we go from here? så vi får klassisk singel med två sidor. Det är man inte bortskämda med i den digitala åldern.

Where do we go from here? ger oss härligt medryckande produktion som hämtat inspiration från 80-talet ger bandet oss en härligt funkig och dansant poplåt som garanterat kommer att få igång dansfötterna.

Om låten berättar MisterWives:

”Det är vad som händer när förtroendet bryts och snarare än att fly från ilskan, rädslan och svartsjukan som kommer med det, gjorde vi ett 4-minuters soundtrack för dessa komplexa och obekväma känslor.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.