Den amerikanska gruppen MisterWives (lysande namn) är här aktuella med singeln Easy. En låt som handlar om att ta sig igenom svåra tider av förändringar och förlust. Allt producerat till en härligt medryckande produktion med feta trummor och luftiga synthar. En låt som jag tyckte var var skönt upplyftande, med ett fint budskap att saker inte är lätt men att det bli lättare.

Popmuzik in Dolby Atmos

Videon är regisserad av Mandy Lee och Matty Vogel och du ser resultatet här nedan.

Easy släpps tillsammans med låten Where do we go from here? så vi får klassisk singel med två sidor. Det är man inte bortskämda med i den digitala åldern.

Where do we go from here? ger oss härligt medryckande produktion som hämtat inspiration från 80-talet ger bandet oss en härligt funkig och dansant poplåt som garanterat kommer att få igång dansfötterna.

Om låten berättar MisterWives:

”Det är vad som händer när förtroendet bryts och snarare än att fly från ilskan, rädslan och svartsjukan som kommer med det, gjorde vi ett 4-minuters soundtrack för dessa komplexa och obekväma känslor.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.