Den amerikanska gruppen MisterWives (lysande namn) är här aktuella med singeln Easy. En låt som handlar om att ta sig igenom svåra tider av förändringar och förlust. Allt producerat till en härligt medryckande produktion med feta trummor och luftiga synthar. En låt som jag tyckte var var skönt upplyftande, med ett fint budskap att saker inte är lätt men att det bli lättare.

Svensk Pop Apple Music

Videon är regisserad av Mandy Lee och Matty Vogel och du ser resultatet här nedan.

Easy släpps tillsammans med låten Where do we go from here? så vi får klassisk singel med två sidor. Det är man inte bortskämda med i den digitala åldern.

Where do we go from here? ger oss härligt medryckande produktion som hämtat inspiration från 80-talet ger bandet oss en härligt funkig och dansant poplåt som garanterat kommer att få igång dansfötterna.

Om låten berättar MisterWives:

”Det är vad som händer när förtroendet bryts och snarare än att fly från ilskan, rädslan och svartsjukan som kommer med det, gjorde vi ett 4-minuters soundtrack för dessa komplexa och obekväma känslor.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011