Den amerikanska artisten Lorelei Marcell samarbetar med den kanadensiska artisten The Grand Mess för att tillsammans ge oss singeln Masterpiece. Singeln baseras på ett citat från en podcast Marcell hörde som löd: ”Den vanligaste känslan vi känner är kärlek, den näst vanligaste känslan är ånger”. Låten i sig handlar om att fortsätta framåt i livet, men också att erkänna det man ångrat från det förflutna.

Svensk Pop Apple Music

Resultatet är en stark poplåt med läckert elektroniskt arrangemang. Älskar känslan av hur låten flyter fram till de lekfulla syntharna och det sköna R&B-betsten. Samt hur de kryddat låten med stråkar för att ge den en mer filmisk känsla.

Låten avslutas med en dialog mellan Marcell och hennes mor.

”Jag ville lägga till en inspelning av min mamma och jag som pratade i slutet, inte bara för att jag tycker att det passar bra, utan för att det talar till vem vi dömer så hårt. En yngre, oskyldig och vackert sårbar version av oss själva.”

Singeln följer upp Need me som släpptes tidigare i år och kommer följas upp av ytterligare singlar med sångerskan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011