Den amerikanska artisten Lorelei Marcell samarbetar med den kanadensiska artisten The Grand Mess för att tillsammans ge oss singeln Masterpiece. Singeln baseras på ett citat från en podcast Marcell hörde som löd: ”Den vanligaste känslan vi känner är kärlek, den näst vanligaste känslan är ånger”. Låten i sig handlar om att fortsätta framåt i livet, men också att erkänna det man ångrat från det förflutna.

Favoriter Apple Music

Resultatet är en stark poplåt med läckert elektroniskt arrangemang. Älskar känslan av hur låten flyter fram till de lekfulla syntharna och det sköna R&B-betsten. Samt hur de kryddat låten med stråkar för att ge den en mer filmisk känsla.

Låten avslutas med en dialog mellan Marcell och hennes mor.

”Jag ville lägga till en inspelning av min mamma och jag som pratade i slutet, inte bara för att jag tycker att det passar bra, utan för att det talar till vem vi dömer så hårt. En yngre, oskyldig och vackert sårbar version av oss själva.”

Singeln följer upp Need me som släpptes tidigare i år och kommer följas upp av ytterligare singlar med sångerskan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.