Med rötterna i jazz och soul ger Joshua Idehen den medryckande och inspirerande singeln I got you every step of the way. Tidigare har sångaren befunnit sig i den elektoriska jazz-genren men i sitt soloprojekt utforskar han gospel och spoken words. Ett sound Joshua fått hjälp av producenten Ludvig Parment att forma. 

Favoriter Apple Music

”Vi kände att det var en bladning som inte utforskats ordentligt på ett tag nu, jag hade hört det udda house/spoken words spåret här och där och jag skulle alltid vilja ha mer, så här är vi som gör albumet vi vill ha att se.”

Joshua Idehen

Låten är skriven till artistens bästa vän Leone Ross och kan ses som en kärleksförklaring om att man alltid har dennes rygg.

Leone Ross är en av mina bästa vänner, min dotters gudmor och en av anledningarna till att jag fortfarande lever. Jag sa till henne at jag skulle skriva en låt till hane. Hon gillade det. Allt annat är extra. 

Joshua Idehen

Produktionen andas energi och den lekfulla pianoslingan är avig men passar perfekt in i sammanhanget. I refrängerna öppnas låten upp till en härlig gospel-eufori och det går inte att motstå den glädje som flerstämmig sång framkallar.

Om projektet säger artisten:

”Jag vill göra musik som jag älskar, musik som jag kunde hoppa på scenen till… Jag ville alkemisisera all sorg under dessa sprängande år till det här projektet, för att göra ett objekt av glädje, berättande och förståelse.”

Joshua Idehen
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

KMR Studios
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.