Pop från Irland är ju alltid något extra. Det bevisar bandet Modernlove. när de här släpper singeln Islands. En medryckande och skönt rytmisk poplåt, samtidigt som bandet levererar en coming of age-berättelse. En berättelse om en familj som splittras på grund av skilsmässa och en personlig relation som faller isär. Båda historier får bli en här i låten.

Popmuzik Popcast

Bandet berättar:

”Låten handlar om avstånden mellan människor i deras relationer och hur det för vissa verkar vara en alltför omöjlig uppgift för att ens försöka överbrygga dessa klyftor. Dessa människor görs till ”öar” av haven de måste resa varje dag för att träffas och se varandra öga mot öga.”

En stark berättelse och en lika stark låt. Eller vad säger du?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.