Pop från Irland är ju alltid något extra. Det bevisar bandet Modernlove. när de här släpper singeln Islands. En medryckande och skönt rytmisk poplåt, samtidigt som bandet levererar en coming of age-berättelse. En berättelse om en familj som splittras på grund av skilsmässa och en personlig relation som faller isär. Båda historier får bli en här i låten.

Dolby Atmos

Bandet berättar:

”Låten handlar om avstånden mellan människor i deras relationer och hur det för vissa verkar vara en alltför omöjlig uppgift för att ens försöka överbrygga dessa klyftor. Dessa människor görs till ”öar” av haven de måste resa varje dag för att träffas och se varandra öga mot öga.”

En stark berättelse och en lika stark låt. Eller vad säger du?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.