Pop från Irland är ju alltid något extra. Det bevisar bandet Modernlove. när de här släpper singeln Islands. En medryckande och skönt rytmisk poplåt, samtidigt som bandet levererar en coming of age-berättelse. En berättelse om en familj som splittras på grund av skilsmässa och en personlig relation som faller isär. Båda historier får bli en här i låten.

Popmuzik Lover Patreon

Bandet berättar:

”Låten handlar om avstånden mellan människor i deras relationer och hur det för vissa verkar vara en alltför omöjlig uppgift för att ens försöka överbrygga dessa klyftor. Dessa människor görs till ”öar” av haven de måste resa varje dag för att träffas och se varandra öga mot öga.”

En stark berättelse och en lika stark låt. Eller vad säger du?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011