Det är dags att ta oss till Los Angeles där vi hittar bandet Midnight Village. Ett band som skapat modern pop med en skimmer av nostalgi över sig. Med andra ord så är det musik för vans av bland annat The 1975, LANY och HAIM.

Popmuzik Podcast

Senaste singeln heter Catch a flight och är en varmt medryckande poplåt som handlar om den långdistansrelation sångaren Sean Kolar hade med sin fru. Det gick tillslut så långt att han helt enkelt tog ett flyg till Kanada, där hon befann sig, för att bara få vara tillsammans med henne. Så fint ändå. En bra låt blev det av det hela i alla fall.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.