Den kanadensiska artisten Soran är just nu aktuell med EP:n Space Boy. Från den kan du här lyssna på singeln What if. En behaglig och ärlig låt där sångaren visar upp emotionell sida av sig själv och sitt låtskrivande, där han sjunger om att inte tänka för mycket och analysera, utan istället leva i nuet.

Apple Music Svensk Pop

EP:n Space Boy i sig är en hyllning till artistens mor som gick bort i fjol. Med den kan vi som lyssnare få en inblick i hennes liv och relationen med sonen. Men också en minnesbild av vem hon var igenom musiken.

”Min mamma döpte mig efter animen Space Boy Soran. På japanska finns det tre olika alfabet. Hon bestämde sig för att skriva mitt namn som ”Universum” i Japan.

Space Boy berättar min historia parallellt med den japanska animen Space Boy Soran, från vilken min mamma blev inspirerad att välja mitt förnamn. Varje låt berättar en upplevelse som jag levt de senaste 3-4 åren och du kan samtidigt höra utvecklingen av min ljudbild. Den här EP:n är introduktionen till en värld där jag, Space Boy, är på väg att dyka för att bli den Soran som har ett uppdrag: att återuppfinna perspektivet för vad som är ”Pop”.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.