Den kanadensiska artisten Soran är just nu aktuell med EP:n Space Boy. Från den kan du här lyssna på singeln What if. En behaglig och ärlig låt där sångaren visar upp emotionell sida av sig själv och sitt låtskrivande, där han sjunger om att inte tänka för mycket och analysera, utan istället leva i nuet.

Skicka in din musik

EP:n Space Boy i sig är en hyllning till artistens mor som gick bort i fjol. Med den kan vi som lyssnare få en inblick i hennes liv och relationen med sonen. Men också en minnesbild av vem hon var igenom musiken.

”Min mamma döpte mig efter animen Space Boy Soran. På japanska finns det tre olika alfabet. Hon bestämde sig för att skriva mitt namn som ”Universum” i Japan.

Space Boy berättar min historia parallellt med den japanska animen Space Boy Soran, från vilken min mamma blev inspirerad att välja mitt förnamn. Varje låt berättar en upplevelse som jag levt de senaste 3-4 åren och du kan samtidigt höra utvecklingen av min ljudbild. Den här EP:n är introduktionen till en värld där jag, Space Boy, är på väg att dyka för att bli den Soran som har ett uppdrag: att återuppfinna perspektivet för vad som är ”Pop”.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011