Till en jazzig men samtidigt R&B influerad produktion sjunger Meadowhip om en relation som är ikonisk på nya singeln Iconic. Med mjuka vokaler och otroligt snygga stämmor lockar sångerskan Cara Walkam in oss i en avslappnad eterisk instrumentering. Varma basgångar, skönt keyboard-lir och subtila trummor skapar en mid-tempo låt perfekt för en avslappnad söndag, middag med vänner eller lounge-häng. 

 ”Jag har funderat på hur varken min partner eller jag själv någonsin har lyckats utöva någon verklig kontroll över våra liv, och på hur omogna och distraherade och oseriösa vi båda är. Men ändå har vi lyckats få ihop ett starkt förhållande.” 

Meadowhip

Kanske är det just det faktumet att man ibland möter sin absolut motpol som gör att man känner sig komplett. I mitt tycke berör Cara ett träffsäkert ämne om hur vi kan ha en stark koppling till det vi egentligen inte borde passa med på pappret. Texten tillsammans med musiken skapar en jazzig romantisk ballad som avslutas med trumpetsolo från Tommy Gun. Låten Iconic markerar den första singeln från debut-EPn Ruckus som släppas senare under 2022. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.