Till en jazzig men samtidigt R&B influerad produktion sjunger Meadowhip om en relation som är ikonisk på nya singeln Iconic. Med mjuka vokaler och otroligt snygga stämmor lockar sångerskan Cara Walkam in oss i en avslappnad eterisk instrumentering. Varma basgångar, skönt keyboard-lir och subtila trummor skapar en mid-tempo låt perfekt för en avslappnad söndag, middag med vänner eller lounge-häng. 

DOLBY ATMOS

 ”Jag har funderat på hur varken min partner eller jag själv någonsin har lyckats utöva någon verklig kontroll över våra liv, och på hur omogna och distraherade och oseriösa vi båda är. Men ändå har vi lyckats få ihop ett starkt förhållande.” 

Meadowhip

Kanske är det just det faktumet att man ibland möter sin absolut motpol som gör att man känner sig komplett. I mitt tycke berör Cara ett träffsäkert ämne om hur vi kan ha en stark koppling till det vi egentligen inte borde passa med på pappret. Texten tillsammans med musiken skapar en jazzig romantisk ballad som avslutas med trumpetsolo från Tommy Gun. Låten Iconic markerar den första singeln från debut-EPn Ruckus som släppas senare under 2022. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011