Till en jazzig men samtidigt R&B influerad produktion sjunger Meadowhip om en relation som är ikonisk på nya singeln Iconic. Med mjuka vokaler och otroligt snygga stämmor lockar sångerskan Cara Walkam in oss i en avslappnad eterisk instrumentering. Varma basgångar, skönt keyboard-lir och subtila trummor skapar en mid-tempo låt perfekt för en avslappnad söndag, middag med vänner eller lounge-häng. 

Följ på Apple Music

 ”Jag har funderat på hur varken min partner eller jag själv någonsin har lyckats utöva någon verklig kontroll över våra liv, och på hur omogna och distraherade och oseriösa vi båda är. Men ändå har vi lyckats få ihop ett starkt förhållande.” 

Meadowhip

Kanske är det just det faktumet att man ibland möter sin absolut motpol som gör att man känner sig komplett. I mitt tycke berör Cara ett träffsäkert ämne om hur vi kan ha en stark koppling till det vi egentligen inte borde passa med på pappret. Texten tillsammans med musiken skapar en jazzig romantisk ballad som avslutas med trumpetsolo från Tommy Gun. Låten Iconic markerar den första singeln från debut-EPn Ruckus som släppas senare under 2022. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.