Ännu en gång golvar Tove Styrke oss med sin fingertoppskänsla för riktigt bra popmusik. Den här gången heter låten YouYouYou och ackompanjeras av en lysande musikvideo. Soundet andas likt tidigare släpp retrodoftande 80-tal gjort med rätt mängd nutid för att känns fräscht och modernt. 

Popmuzik Podcast

Plattan HARD är bara runt hörnet och det känns som ett genomgående tema är eldig passion och dramatik med texter direkt från hjärtat. Så att YouYouYou följer samma spår kommer inte som någon överraskning. 

Såhär säger artisten om det aktuella spåret. 

YouYouYou är albumets soluppgång. Den är dramatisk och romantisk, den känns som skivans big bang. Den låter som en klassisk, stor, smällig poplåt på den absolut bästa sättet tycker jag.”

Tove Styrke

Musikvideon är regisserad av Cornelia Wahlberg och faktiskt inspelad direkt på tape för att spegla låtens analoga ljudbild. Helt klart ett häftigt produktionsgrepp! 

”Jag visste på en gång att den här låten behövde en dansvideo. Jag ville åt något djuriskt och poppigt och köttigt. Och jag ville interagera med människor som byttes ut under videons gång. Cornelia Wahlberg gjorde ett fantastiskt jobb med att göra bilder av alla mina känslor!”

Tove Styrke

Den tredje juni släpper Tove sitt fjärde album och kliver samma kväll upp på Gröna Lunds stora scen i Stockholm. Det här känns helt klart som året då Tove Styrke återigen tar världen med storm. 

”I juni släpper jag mitt nya album – HARD.  Jag längtar så att få visa upp den här musiken. Jag tycker det är mitt bästa projekt så här långt både som musiker, låtskapare och artist.”

Tove Styrke.
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.