Ännu en gång golvar Tove Styrke oss med sin fingertoppskänsla för riktigt bra popmusik. Den här gången heter låten YouYouYou och ackompanjeras av en lysande musikvideo. Soundet andas likt tidigare släpp retrodoftande 80-tal gjort med rätt mängd nutid för att känns fräscht och modernt. 

Svensk Pop Apple Music

Plattan HARD är bara runt hörnet och det känns som ett genomgående tema är eldig passion och dramatik med texter direkt från hjärtat. Så att YouYouYou följer samma spår kommer inte som någon överraskning. 

Såhär säger artisten om det aktuella spåret. 

YouYouYou är albumets soluppgång. Den är dramatisk och romantisk, den känns som skivans big bang. Den låter som en klassisk, stor, smällig poplåt på den absolut bästa sättet tycker jag.”

Tove Styrke

Musikvideon är regisserad av Cornelia Wahlberg och faktiskt inspelad direkt på tape för att spegla låtens analoga ljudbild. Helt klart ett häftigt produktionsgrepp! 

”Jag visste på en gång att den här låten behövde en dansvideo. Jag ville åt något djuriskt och poppigt och köttigt. Och jag ville interagera med människor som byttes ut under videons gång. Cornelia Wahlberg gjorde ett fantastiskt jobb med att göra bilder av alla mina känslor!”

Tove Styrke

Den tredje juni släpper Tove sitt fjärde album och kliver samma kväll upp på Gröna Lunds stora scen i Stockholm. Det här känns helt klart som året då Tove Styrke återigen tar världen med storm. 

”I juni släpper jag mitt nya album – HARD.  Jag längtar så att få visa upp den här musiken. Jag tycker det är mitt bästa projekt så här långt både som musiker, låtskapare och artist.”

Tove Styrke.
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011