Vi låter vår musikaliska resa ta oss tyill Austrailen. Där, i Melbourne, hittar vi Benji Lewis som gör avslappnad elektronisk pop med skön drömliknande känsla.

Popmuzik Popcast

Benjis senaste släpp heter Jump this train. En låt om tillit och att våga kasta sig ut i något. Lite som att se världen som ett enda stort äventyr. Artisten själv säger att hans inspiration kom från Disney-filmen Aladdin, där huvudkaraktären frågar Jasmine om hon litar på honom när de ska ut på den flygande mattan.

Artisten utvecklar:

”Jag känner att den här låten frågar samma sak av lyssnaren; var inte rädd för möjligheten att älska och falla för någon. Det kan vara en vacker sak, om man bara ger sig lite och öppnar sig för nya möjligheter.

Jag antar att de här texterna och känslorna kommer från en plats där jag vill ha någon som jag föll för att se lite hopp i det som hände och hoppa in med mig. Ta en liten risk och ta reda på allt medan vi går. Jag kunde se något speciellt och riktigt trevligt hända mellan oss, och framtiden såg rolig och spännande ut.”

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.