Vi låter vår musikaliska resa ta oss tyill Austrailen. Där, i Melbourne, hittar vi Benji Lewis som gör avslappnad elektronisk pop med skön drömliknande känsla.

Benjis senaste släpp heter Jump this train. En låt om tillit och att våga kasta sig ut i något. Lite som att se världen som ett enda stort äventyr. Artisten själv säger att hans inspiration kom från Disney-filmen Aladdin, där huvudkaraktären frågar Jasmine om hon litar på honom när de ska ut på den flygande mattan.

Artisten utvecklar:

”Jag känner att den här låten frågar samma sak av lyssnaren; var inte rädd för möjligheten att älska och falla för någon. Det kan vara en vacker sak, om man bara ger sig lite och öppnar sig för nya möjligheter.

Jag antar att de här texterna och känslorna kommer från en plats där jag vill ha någon som jag föll för att se lite hopp i det som hände och hoppa in med mig. Ta en liten risk och ta reda på allt medan vi går. Jag kunde se något speciellt och riktigt trevligt hända mellan oss, och framtiden såg rolig och spännande ut.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.