Vi låter vår musikaliska resa ta oss tyill Austrailen. Där, i Melbourne, hittar vi Benji Lewis som gör avslappnad elektronisk pop med skön drömliknande känsla.

Skicka in din musik

Benjis senaste släpp heter Jump this train. En låt om tillit och att våga kasta sig ut i något. Lite som att se världen som ett enda stort äventyr. Artisten själv säger att hans inspiration kom från Disney-filmen Aladdin, där huvudkaraktären frågar Jasmine om hon litar på honom när de ska ut på den flygande mattan.

Artisten utvecklar:

”Jag känner att den här låten frågar samma sak av lyssnaren; var inte rädd för möjligheten att älska och falla för någon. Det kan vara en vacker sak, om man bara ger sig lite och öppnar sig för nya möjligheter.

Jag antar att de här texterna och känslorna kommer från en plats där jag vill ha någon som jag föll för att se lite hopp i det som hände och hoppa in med mig. Ta en liten risk och ta reda på allt medan vi går. Jag kunde se något speciellt och riktigt trevligt hända mellan oss, och framtiden såg rolig och spännande ut.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011