Pillow Fite är en folk-popduo från Halifax i Kanada som består av Art Ross och Aaron Green. De debuterade i fjol med singeln Playing the fool och har efter det släppt ytterligare två singlar. Nu är de aktuella med singeln Leaves, som då blir den fjärde i ordningen.

Nordiska Favoriter

Med nya singeln bjuder duon oss på en medryckande och varm poplåt som har ett behagligt skimmer av nostalgi över sig. Det är just det som duon sjunger om när de minns tillbaka till sommaren och ung, oskuldsfull kärlek.

Art Ross berättar om låten:

”Det här var alltid den där lilla låten som jag har förvarat i bakfickan. Det var nästan som en liten sida som slets ur min dagbok när jag var tonåring. Eftersom jag hade skrivit texten för så länge sedan, trodde jag verkligen aldrig att den någonsin skulle bli av med sin café-stämning. Men när jag visade låten för Aaron gjorde han om den, med ny kontext och nu är det en låt som bjuder in lyssnaren att minnas om dessa obekymrade tider.”

Du kan se musikvideon till låten här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011