Pillow Fite är en folk-popduo från Halifax i Kanada som består av Art Ross och Aaron Green. De debuterade i fjol med singeln Playing the fool och har efter det släppt ytterligare två singlar. Nu är de aktuella med singeln Leaves, som då blir den fjärde i ordningen.

Apple Music Svensk Pop

Med nya singeln bjuder duon oss på en medryckande och varm poplåt som har ett behagligt skimmer av nostalgi över sig. Det är just det som duon sjunger om när de minns tillbaka till sommaren och ung, oskuldsfull kärlek.

Art Ross berättar om låten:

”Det här var alltid den där lilla låten som jag har förvarat i bakfickan. Det var nästan som en liten sida som slets ur min dagbok när jag var tonåring. Eftersom jag hade skrivit texten för så länge sedan, trodde jag verkligen aldrig att den någonsin skulle bli av med sin café-stämning. Men när jag visade låten för Aaron gjorde han om den, med ny kontext och nu är det en låt som bjuder in lyssnaren att minnas om dessa obekymrade tider.”

Du kan se musikvideon till låten här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.