Den Österrikiska artisten Paenda är tillbaka i bloggen. Artisten har släppt musik sedan 2016 och bland annat har det blivit albumen Evolution I och II samt EP:n My Issues plus att hon representerade sitt land i Eurovision Song Contest 2019 med låten Limits.
Nu är Paenda aktuell med singeln I don’t wanna know. En medryckande och emotionell poplåt där artisten sjunger om saker som hänt tidigare i livet och hur det påverkar dig och din relation med vissa personer, som såg händelsen på helt annat sätt än en själv. Att det är dags att göra upp med det förflutna och gå vidare utan de som sårat.

Popmuzik in Dolby Atmos

”Du inser att den andra personen inte förstår att deras beteende var oerhört sårande och du kände dig lämnad ensam.”

Paenda

Med I don’t wanna know får vi behaglig gitarrbaserad pop som lyfts fram av sköna beats samt artistens mjuka röst. Resultatet känns absolut som en hit och höjer intresset inför artistens kommande EP POV.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.