Den Österrikiska artisten Paenda är tillbaka i bloggen. Artisten har släppt musik sedan 2016 och bland annat har det blivit albumen Evolution I och II samt EP:n My Issues plus att hon representerade sitt land i Eurovision Song Contest 2019 med låten Limits.
Nu är Paenda aktuell med singeln I don’t wanna know. En medryckande och emotionell poplåt där artisten sjunger om saker som hänt tidigare i livet och hur det påverkar dig och din relation med vissa personer, som såg händelsen på helt annat sätt än en själv. Att det är dags att göra upp med det förflutna och gå vidare utan de som sårat.

Favoriter Apple Music

”Du inser att den andra personen inte förstår att deras beteende var oerhört sårande och du kände dig lämnad ensam.”

Paenda

Med I don’t wanna know får vi behaglig gitarrbaserad pop som lyfts fram av sköna beats samt artistens mjuka röst. Resultatet känns absolut som en hit och höjer intresset inför artistens kommande EP POV.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.