Den Österrikiska artisten Paenda är tillbaka i bloggen. Artisten har släppt musik sedan 2016 och bland annat har det blivit albumen Evolution I och II samt EP:n My Issues plus att hon representerade sitt land i Eurovision Song Contest 2019 med låten Limits.
Nu är Paenda aktuell med singeln I don’t wanna know. En medryckande och emotionell poplåt där artisten sjunger om saker som hänt tidigare i livet och hur det påverkar dig och din relation med vissa personer, som såg händelsen på helt annat sätt än en själv. Att det är dags att göra upp med det förflutna och gå vidare utan de som sårat.

POPMUZIK LOVER 2

”Du inser att den andra personen inte förstår att deras beteende var oerhört sårande och du kände dig lämnad ensam.”

Paenda

Med I don’t wanna know får vi behaglig gitarrbaserad pop som lyfts fram av sköna beats samt artistens mjuka röst. Resultatet känns absolut som en hit och höjer intresset inför artistens kommande EP POV.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011