Oftast går man in från regnet för att torka, men Hildur Ottilia kastar helt omkull detta när hon istället uppmanar oss att gå ut i regnet för att torka. I mitt tycke ett alldeles briljant textförfattargrepp och något som gör att låten omedelbart sätter sig på näthinnan. Rent krasst kan man kanske inte gå ut i regnet och förvänta sig att bli torr…men det här är såklart symboliskt för något annat. I låten talar nämligen artisten om det destruktiva läget av att ständigt falla tillbaka in i relation som båda parter egentligen vet inte kommer att hålla. Helt klart ett tema som är allmänt applicerbart. Lägg därtill en hookig produktion och starka vokaler så får vi sommarens första dansgolvs-hit. 

Följ på Apple Music

I mitt tycke är det i gränslandet mellan skimrande elektronisk eufori och organisk melankoli som Hildur passar allra bäst. Ett påstående hon definitivt stärker i Går ut i regnet för att torka. Favoritraden är – ”Vi går hem tillsammans i väntan på nån annan, det här är inte ödet, det är bara vi som spelar”. Med en stadig ström av singlar vågar jag knappt spå vart 2022 kommer ta Hildur men min känsla är att hon når nya nivåer av framgång. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011