Med en kraftfull röst och tydligt melodispråk är äntligen Mimi Werner tillbaka med en nya singel. Den här gången heter låten Your Love och sångaren passar samtidigt på att blåsa oss av stolen. Country blandas med rock för att skapa en ösig popdänga med lika delar välpolerad radio-produktion som explosivt live lir. Helt klart en låt värd väntan. 

Popmuzik Podcast

Trots att Your Love markerar den första singeln på några år har artisten verkligen inte legat på latsidan. Med hundratals spelningar i ryggen, medverkande i några av Sveriges största TV-program samt miljontals lyssningar är Mimi helt klart redo att ta presentera ett nytt kapitel av musik för världen. Därtill driver sångaren även en Dansstudio för morgondagens artister och har på så sätt funnit sättet att ge tillbaka till den bransch hon själv är en del av.

För de som vill fördjupa sig lite till i detta power-house till country-drottning följer här fem snabba frågor. 

Vem är Mimi Werner? 

En kvinna med hjärtat i musiken och hjärnan i texterna. Jag andas och lever via min musik. Det jag känner och upplever hamnar tillslut alltid i en låt. Musiken har alltid varit mitt sätt att kommunicera med andra människor. Jag älskar publikens energi och lever för att få dela mitt budskap och min kärlek med min publik. 

Varför hamnade du i musiken? 

Som liten hade jag svårt med talet och stammade mycket under hela min uppväxt. Tankar och saker jag ville säga blev då till texter i min dagbok. I ett senare skede, i tonåren tonsatte jag dikterna som slutligen blev musik. Jag har en förkärlek till målande och ärliga texter, vilket helt naturligt drog mig till countryn, och det är där jag stannat. Jag älskar när musik är på riktigt, riktiga känslor och upplevelser där man känner som lyssnare att varje ord betyder något. 

Hur skulle du förklara din musik? 

Min musik utgår alltid från hjärtat. Så jag skulle säga ärlig country i en famn av attityd, girlpower, ärlighet och revansch. 

Vad gör du utanför musiken? 

Jag älskar att sy kläder, rida ut på min islandshäst, dansa på min egen dansstudio. Eller bara sitta hemma, tända en eld och mysa med min sambo, barn och våra fyra hundar. 

Vad kan lyssnaren förvänta sig när de lyssnar på din musik? 

Du kan förvänta dig ärliga texter, upplevda historier och nära till känslorna. Du kan även höra liveinspelade instrument, och många av låtarna är inspelade i min favoritstad Nashville tillsammans med Dolly Partons musiker. Du kan både dansa loss och få en härlig energi av mina låtar men också varva ner och gå in på djupet i min musik. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011