Den svenske EDM-producenten Abian från Rättvik i Dalarna är tillbaka med nya musik. Senast vi hörde honom i bloggen var ju med artistens cover av Eurythmics klassiker Sweet dreams (Are made of this). Nu heter låten Seize the day och är än en gång en originallåt av artisten.

Här bjuds vi på lekfull klubbmusik med lättsam och upplyftande känsla om att helt enkelt fånga dagen. En riktigt feel-good-låt som kommer sätta stämning inte bara på dansgolvet, utan även för dagen i dina hörlurar. För visst behövs låtar med ett optimistiskt budskap som kan hjälpa till att boosta dagen eller vänta de där svåra stunderna till något positivt?

Om singeln berättar Abian för bloggen:

”Jag vill alltid att min musik ska föra fram känslor och positivitet till dem som lyssnar.
Med Seize the day hoppas jag att mina lyssnare kommer att känna sig uppmuntrade att ta varje dag som den kommer, utan att oroa sig för mycket över de saker som kan finnas under korta stunder. Att leva i nuet är så viktigt för mig.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.