Den svenske EDM-producenten Abian från Rättvik i Dalarna är tillbaka med nya musik. Senast vi hörde honom i bloggen var ju med artistens cover av Eurythmics klassiker Sweet dreams (Are made of this). Nu heter låten Seize the day och är än en gång en originallåt av artisten.

Apple Music

Här bjuds vi på lekfull klubbmusik med lättsam och upplyftande känsla om att helt enkelt fånga dagen. En riktigt feel-good-låt som kommer sätta stämning inte bara på dansgolvet, utan även för dagen i dina hörlurar. För visst behövs låtar med ett optimistiskt budskap som kan hjälpa till att boosta dagen eller vänta de där svåra stunderna till något positivt?

Om singeln berättar Abian för bloggen:

”Jag vill alltid att min musik ska föra fram känslor och positivitet till dem som lyssnar.
Med Seize the day hoppas jag att mina lyssnare kommer att känna sig uppmuntrade att ta varje dag som den kommer, utan att oroa sig för mycket över de saker som kan finnas under korta stunder. Att leva i nuet är så viktigt för mig.”

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.