Den svenske EDM-producenten Abian från Rättvik i Dalarna är tillbaka med nya musik. Senast vi hörde honom i bloggen var ju med artistens cover av Eurythmics klassiker Sweet dreams (Are made of this). Nu heter låten Seize the day och är än en gång en originallåt av artisten.

Popmuzik Lover

Här bjuds vi på lekfull klubbmusik med lättsam och upplyftande känsla om att helt enkelt fånga dagen. En riktigt feel-good-låt som kommer sätta stämning inte bara på dansgolvet, utan även för dagen i dina hörlurar. För visst behövs låtar med ett optimistiskt budskap som kan hjälpa till att boosta dagen eller vänta de där svåra stunderna till något positivt?

Om singeln berättar Abian för bloggen:

”Jag vill alltid att min musik ska föra fram känslor och positivitet till dem som lyssnar.
Med Seize the day hoppas jag att mina lyssnare kommer att känna sig uppmuntrade att ta varje dag som den kommer, utan att oroa sig för mycket över de saker som kan finnas under korta stunder. Att leva i nuet är så viktigt för mig.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.