Äntligen kommer andra singeln från svenska Nightlight Kid! Den här gången heter spåret Blue och följer i samma ljudmässiga fotspår som föregångaren Between the Lines

På nya låten får vi sprudlande elektronisk produktion som varvas med lysande sång och en omedelbar hook. Vad jag är mest förtjust i är hur sångaren lyckas kontrastera det mjuka och hårda på ett alldeles perfekt avvägt sätt. Krispigt mixad vocoder tillsammans med luftiga vokaler och stora reverb bidrar till balansen mellan sött och salt. 

Det genomgående temat för Nightlight Kids musik är att han vill hjälpa människor genom tuffa tider och utgår därför alltid ifrån hjärtat när han skriver musik. Med hoprulla ackord och frihetskänsla ämnar sångaren att inspirera. Vilket han definitivt gör i mitt tycke.

”Låten Blue handlar om hur ett förhållande kan påverka ditt mående och tankesätt, på olika sätt, långt efter att känslorna har försvunnit. Präglingen av att känna sig undergiven i ett förhållande och inte ha fått sagt allt man velat säga p.g.a. att man inte vågade eller att man ansåg att ens känslor inte var lika viktiga som den andres.

Nightlight Kid
Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.