Äntligen kommer andra singeln från svenska Nightlight Kid! Den här gången heter spåret Blue och följer i samma ljudmässiga fotspår som föregångaren Between the Lines

Popmuzik Lover Patreon

På nya låten får vi sprudlande elektronisk produktion som varvas med lysande sång och en omedelbar hook. Vad jag är mest förtjust i är hur sångaren lyckas kontrastera det mjuka och hårda på ett alldeles perfekt avvägt sätt. Krispigt mixad vocoder tillsammans med luftiga vokaler och stora reverb bidrar till balansen mellan sött och salt. 

Det genomgående temat för Nightlight Kids musik är att han vill hjälpa människor genom tuffa tider och utgår därför alltid ifrån hjärtat när han skriver musik. Med hoprulla ackord och frihetskänsla ämnar sångaren att inspirera. Vilket han definitivt gör i mitt tycke.

”Låten Blue handlar om hur ett förhållande kan påverka ditt mående och tankesätt, på olika sätt, långt efter att känslorna har försvunnit. Präglingen av att känna sig undergiven i ett förhållande och inte ha fått sagt allt man velat säga p.g.a. att man inte vågade eller att man ansåg att ens känslor inte var lika viktiga som den andres.

Nightlight Kid
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011