Den amerikanska artisten Merchant, som du hört en hel del gånger här i bloggen redan, är aktuell med albumet Beautiful Meltdown. Albumet är producerad tillsammans med John Taylor från Duran Duran och bjuder oss på härligt retrodoftande pop. Något du kommer märka på titelspåret som du hör här i bloggen. Varma synthar och handklapp tillsammans med Merchants straka popsång lär tillfredsställa fans av Lauv och LANY. På själva låten sjunger han om en relation som var dömd att misslyckas. Som så många relationer i pop-land. Men en bra låt är det verkligen.

Popmuzik Popcast

Du hör låten här nedan och streaminglänkarna tar dig till själva albumet om du vill lyssna på det i sin helhet.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.