Den amerikanska artisten Merchant, som du hört en hel del gånger här i bloggen redan, är aktuell med albumet Beautiful Meltdown. Albumet är producerad tillsammans med John Taylor från Duran Duran och bjuder oss på härligt retrodoftande pop. Något du kommer märka på titelspåret som du hör här i bloggen. Varma synthar och handklapp tillsammans med Merchants straka popsång lär tillfredsställa fans av Lauv och LANY. På själva låten sjunger han om en relation som var dömd att misslyckas. Som så många relationer i pop-land. Men en bra låt är det verkligen.

Popmuzik Podcast

Du hör låten här nedan och streaminglänkarna tar dig till själva albumet om du vill lyssna på det i sin helhet.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.