Med 50.000 följare på TikTok och 1,2 miljoner likes har nederländska Maxine skapat ett namn för sig. Efter att ha gått Musikmakarna här i Sverige har sångerskan verkligen nått ut med sin röst och musik. Bland annat tillsammans med Rasmus Hagen på singeln Learn to love.

Favoriter Apple Music

Nu är det dags för Maxine att släppa den pulserande poplåten Only us. Här bjuder sångerskan på en perfekt mix av vemod och energifylld pop samtidigt som hon sjunger om en sommarromans som blev just bara det. Men där och då var det trevligt och vi får som sagt en riktigt bra poplåt. Det duger bra som tröstpris.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.