Med 50.000 följare på TikTok och 1,2 miljoner likes har nederländska Maxine skapat ett namn för sig. Efter att ha gått Musikmakarna här i Sverige har sångerskan verkligen nått ut med sin röst och musik. Bland annat tillsammans med Rasmus Hagen på singeln Learn to love.

Dolby Atmos

Nu är det dags för Maxine att släppa den pulserande poplåten Only us. Här bjuder sångerskan på en perfekt mix av vemod och energifylld pop samtidigt som hon sjunger om en sommarromans som blev just bara det. Men där och då var det trevligt och vi får som sagt en riktigt bra poplåt. Det duger bra som tröstpris.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.