Isak Charles är en artist från Stenungsund strax norr om Göteborg. Han har bland annat varit med i P3 Osignat, där han slutade på en tredjeplats med singeln Unwoken 2018. Efter det har artisten släppt en del låtar och gjort en del samarbeten samtidigt som han arbetat på att utveckla både sitt sound och artisteri.

Efter att ha släppt ett par coverlåtar under fjolåret är det nu dags för Isak att släppa en ny originallåt. Love for lust heter låten och är en förförisk och sexig R&B-poplåt där sångaren frågar sig om det verkligen är kärleken till personen eller om det bara är lusten efter sex som driver honom. 

”Det är en låt där jag skriver om den mörka sidan inom mig. Jag frågar mig själv om jag vill ha kärleken eller är det bara sexet jag är ute efter? Så fort jag fått det, vill jag verkligen ha personen efter det?”

Bakom produktionen av Love for lust hittar vi Patrik Larsson som jobbat med Isak sedan debuten. Tillsammans har de skapat detta nya, mörka sound för denna lovande 21-åring som definitivt är en artist att hålla ett extra öga på.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.