Isak Charles är en artist från Stenungsund strax norr om Göteborg. Han har bland annat varit med i P3 Osignat, där han slutade på en tredjeplats med singeln Unwoken 2018. Efter det har artisten släppt en del låtar och gjort en del samarbeten samtidigt som han arbetat på att utveckla både sitt sound och artisteri.

Popmuzik Lover Patreon

Efter att ha släppt ett par coverlåtar under fjolåret är det nu dags för Isak att släppa en ny originallåt. Love for lust heter låten och är en förförisk och sexig R&B-poplåt där sångaren frågar sig om det verkligen är kärleken till personen eller om det bara är lusten efter sex som driver honom. 

”Det är en låt där jag skriver om den mörka sidan inom mig. Jag frågar mig själv om jag vill ha kärleken eller är det bara sexet jag är ute efter? Så fort jag fått det, vill jag verkligen ha personen efter det?”

Bakom produktionen av Love for lust hittar vi Patrik Larsson som jobbat med Isak sedan debuten. Tillsammans har de skapat detta nya, mörka sound för denna lovande 21-åring som definitivt är en artist att hålla ett extra öga på.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011