Isak Charles är en artist från Stenungsund strax norr om Göteborg. Han har bland annat varit med i P3 Osignat, där han slutade på en tredjeplats med singeln Unwoken 2018. Efter det har artisten släppt en del låtar och gjort en del samarbeten samtidigt som han arbetat på att utveckla både sitt sound och artisteri.

Apple Music Svensk Pop

Efter att ha släppt ett par coverlåtar under fjolåret är det nu dags för Isak att släppa en ny originallåt. Love for lust heter låten och är en förförisk och sexig R&B-poplåt där sångaren frågar sig om det verkligen är kärleken till personen eller om det bara är lusten efter sex som driver honom. 

”Det är en låt där jag skriver om den mörka sidan inom mig. Jag frågar mig själv om jag vill ha kärleken eller är det bara sexet jag är ute efter? Så fort jag fått det, vill jag verkligen ha personen efter det?”

Bakom produktionen av Love for lust hittar vi Patrik Larsson som jobbat med Isak sedan debuten. Tillsammans har de skapat detta nya, mörka sound för denna lovande 21-åring som definitivt är en artist att hålla ett extra öga på.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.