Alltså. Hugo Andersson går verkligen från klarhet till klarhet med sina releaser. Uttrycket i sången blir starkare, melodierna och produktionen snyggare. Med nya singeln Happy ever after överträffar han verkligen sig själv och släpper definitivt sin bästa låt i karriären skulle jag säga.

Apple Music Svensk Pop

Med en mix av vemod och medryckande produktion skapar Andersson med Happy ever after en gjuten hit. Låten i sig handlar om olika känslor och situationer under ett uppbrott. När man trodde det skulle bli ett lyckligt slut – eller mer en evig fortsättning – så kraschade allt och den där sagodrömmen man hade om ”lyckliga i alla sina dagar” så som i filmerna förstörs. -Visst är det något med den där bitterljuva smaken som blir så god tillsammans med riktigt bra popmusik?

Hugo skrev Happy ever after tillsammans med Erich Eli och Niko Lindhé på Musikmakarna och är en av många nya singlar som artisten släpper under 2022.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.