Alltså. Hugo Andersson går verkligen från klarhet till klarhet med sina releaser. Uttrycket i sången blir starkare, melodierna och produktionen snyggare. Med nya singeln Happy ever after överträffar han verkligen sig själv och släpper definitivt sin bästa låt i karriären skulle jag säga.

Följ på Apple Music

Med en mix av vemod och medryckande produktion skapar Andersson med Happy ever after en gjuten hit. Låten i sig handlar om olika känslor och situationer under ett uppbrott. När man trodde det skulle bli ett lyckligt slut – eller mer en evig fortsättning – så kraschade allt och den där sagodrömmen man hade om ”lyckliga i alla sina dagar” så som i filmerna förstörs. -Visst är det något med den där bitterljuva smaken som blir så god tillsammans med riktigt bra popmusik?

Hugo skrev Happy ever after tillsammans med Erich Eli och Niko Lindhé på Musikmakarna och är en av många nya singlar som artisten släpper under 2022.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011