Alltså. Hugo Andersson går verkligen från klarhet till klarhet med sina releaser. Uttrycket i sången blir starkare, melodierna och produktionen snyggare. Med nya singeln Happy ever after överträffar han verkligen sig själv och släpper definitivt sin bästa låt i karriären skulle jag säga.

Med en mix av vemod och medryckande produktion skapar Andersson med Happy ever after en gjuten hit. Låten i sig handlar om olika känslor och situationer under ett uppbrott. När man trodde det skulle bli ett lyckligt slut – eller mer en evig fortsättning – så kraschade allt och den där sagodrömmen man hade om ”lyckliga i alla sina dagar” så som i filmerna förstörs. -Visst är det något med den där bitterljuva smaken som blir så god tillsammans med riktigt bra popmusik?

Hugo skrev Happy ever after tillsammans med Erich Eli och Niko Lindhé på Musikmakarna och är en av många nya singlar som artisten släpper under 2022.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.