Hörde jag sommar!? Regimen är i alla fall här för att ge oss en första fägring av varma sommarkvällar och euforiska utekvällar. På singeln Oavsett vad får vi tropiska rytmer och ett drivande mid-tempo beat uppklätt i snygga syntar och lysande hookig refräng. Som en elektronisk tryckare omfamnar denna breda och lyxiga produktion våra öron och släpper inte taget förrän de 3 minuterna och 33 sekunderna är över.

Apple Music Svensk Pop

Vad handlar låten om då? Den talar om en tid före pandemin, innan ensamhet och tomma nattklubbar. Gruppen vill uppfriska vårt minna om att förlora sig i musiken bland ett hav av människor. Bildligt för spåret oss till den magiska platsen där främlingar finner varandra i mörkret och skapar oförglömliga minnen.

”Har ni någonsin haft den där känslan av att vara en slav till vardagen? Hur autopiloten hindrar oss från att fortsätta utmana oss själva? …När pandemin kom märkte vi hur mycket vi saknade sena nätter av dans bland rökmaskiner och strålkastare, tillsammans med vänner, främlingar och that special someone. Där tid och rum upphörde att existera. Vi levde för det som hände där och då – och det våra hjärtan slog för. Vi ville ta dessa känslor och förmedla det i en låt. Alla har vi nog minnen från dessa kvällar som en bara inte kan glömma. Vi hoppas att folk kan relatera och leva in sig i det på nytt igen.”

Regimen
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.