Den Nashville-baserade singer-songwritern Skylar Lee är aktuell med singeln Hotel in a hurry. En pianodriven och filmisk popballad där sångerskan får visa upp sin emotionella röst. En röst som här sjunger om att inte förstå det man hade tills det är borta. Väldigt fint och gripande i framförande skulle jag säga.

Popmuzik Popcast

Om singeln berättar sångerskan för bloggen:

”Det här är förmodligen en av mina mest sårbara låtar hittills. Du vet, det finns tillfällen då kärlek kan sluta på ett sätt som du minst förväntar dig att den ska ta slut. Det kan vara svårt för dig att säga vad du vill eller behöver i någon, så du tror att du klarar dig bäst med att bara gå och inte tänka igenom det. Men, du inser, det är nästan som att lämna ett hotell i en hast; du öppnar din resväska och upptäcker att din hårborste saknas, laddare eller till och med schampo. saker slutar så snabbt, du är inte säker på om du gjort rätt val… men du kommer inte att veta det förrän du går hem och öppnar väskorna för att se vad som faktiskt är borta.”

Låten är producerad tillsammans med Sean Rogers och Hannah Diones. Resultatet vill du absolut inte missa.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.