Den Nashville-baserade singer-songwritern Skylar Lee är aktuell med singeln Hotel in a hurry. En pianodriven och filmisk popballad där sångerskan får visa upp sin emotionella röst. En röst som här sjunger om att inte förstå det man hade tills det är borta. Väldigt fint och gripande i framförande skulle jag säga.

Om singeln berättar sångerskan för bloggen:

”Det här är förmodligen en av mina mest sårbara låtar hittills. Du vet, det finns tillfällen då kärlek kan sluta på ett sätt som du minst förväntar dig att den ska ta slut. Det kan vara svårt för dig att säga vad du vill eller behöver i någon, så du tror att du klarar dig bäst med att bara gå och inte tänka igenom det. Men, du inser, det är nästan som att lämna ett hotell i en hast; du öppnar din resväska och upptäcker att din hårborste saknas, laddare eller till och med schampo. saker slutar så snabbt, du är inte säker på om du gjort rätt val… men du kommer inte att veta det förrän du går hem och öppnar väskorna för att se vad som faktiskt är borta.”

Låten är producerad tillsammans med Sean Rogers och Hannah Diones. Resultatet vill du absolut inte missa.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.