Den Nashville-baserade singer-songwritern Skylar Lee är aktuell med singeln Hotel in a hurry. En pianodriven och filmisk popballad där sångerskan får visa upp sin emotionella röst. En röst som här sjunger om att inte förstå det man hade tills det är borta. Väldigt fint och gripande i framförande skulle jag säga.

Följ på Apple Music

Om singeln berättar sångerskan för bloggen:

”Det här är förmodligen en av mina mest sårbara låtar hittills. Du vet, det finns tillfällen då kärlek kan sluta på ett sätt som du minst förväntar dig att den ska ta slut. Det kan vara svårt för dig att säga vad du vill eller behöver i någon, så du tror att du klarar dig bäst med att bara gå och inte tänka igenom det. Men, du inser, det är nästan som att lämna ett hotell i en hast; du öppnar din resväska och upptäcker att din hårborste saknas, laddare eller till och med schampo. saker slutar så snabbt, du är inte säker på om du gjort rätt val… men du kommer inte att veta det förrän du går hem och öppnar väskorna för att se vad som faktiskt är borta.”

Låten är producerad tillsammans med Sean Rogers och Hannah Diones. Resultatet vill du absolut inte missa.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.