Glashus är en duo som består av Iona Köhler Alvén och Mattias Norén. När pandemin lamslog hela världen och allt stängdes ner tog Iona sig från London till Sverige. Ett klokt beslut visade det sig, då hon här kunde ta upp kontakten med Mattias igen och börja arbeta på massa ny musik.

Svensk Pop Apple Music

Först ut av dessa låtar är Droger fester & panik. Den smått lysande titeln kommer från en låt som handlar om självdestruktivitet och festande som bryter ned relationer. Att ge upp delar av sig själv för att vara med någon annan, att fastna i en slags loop av festande och panikångest.

Känner du igen dig?

Resultatet är i alla fall en medryckande poplåt med blöta trummor och glittrande synthar. Riktigt skön skulle jag säga. Men jag är ju lite partisk när produktionen blir såhär synthig.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011