Glashus är en duo som består av Iona Köhler Alvén och Mattias Norén. När pandemin lamslog hela världen och allt stängdes ner tog Iona sig från London till Sverige. Ett klokt beslut visade det sig, då hon här kunde ta upp kontakten med Mattias igen och börja arbeta på massa ny musik.

Favoriter Apple Music

Först ut av dessa låtar är Droger fester & panik. Den smått lysande titeln kommer från en låt som handlar om självdestruktivitet och festande som bryter ned relationer. Att ge upp delar av sig själv för att vara med någon annan, att fastna i en slags loop av festande och panikångest.

Känner du igen dig?

Resultatet är i alla fall en medryckande poplåt med blöta trummor och glittrande synthar. Riktigt skön skulle jag säga. Men jag är ju lite partisk när produktionen blir såhär synthig.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.