70-tals disco? Självklart är vi på! Duon St. Lucia består av äkta makarna Jean-Philip Grobler och Patti Beranek. Tillsammans skapar duon härligt medryckande elektropop med retrosynthar och starka melodier. Snart aktuella med ny EP tillägger St. Lucia:

”Vi är så glada över att släppa vår nya EP, Utopia I, som är det första kapitlet i ett större verk. Utopia är ett så intressant koncept för oss eftersom det på ytan verkar vara en bra idé, men att sträva efter det verkar nästan alltid leda till något hemskt. Vi har lärt oss att sann perfektion ligger i att omfamna ofullkomlighet. Vår nya musik utforskar detta koncept och försöker förstå vad som hänt i världen under de senaste åren. Som sagt, det markerar också tydligt ett ögonblick då vi valde att vara positiva till framtiden och hålla blicken mot himlen.” 

St. Lucia

Fokussingeln Another Lifetime blandar schyssta rytmer med sköna funkiga basgångar som försätter en i ett tillstånd av lycka och eufori. Det är som att ta en tidsmaskin tillbaka till 70-talet och rida på vågen av den färgglada tavla bandet målar. Skimrande melodier bryts av med fräck falsett och ger en retrodoftande pop-överdos. Samtidigt som de lyckas hålla sig futuristiska. En ganska häftig avvägning. Ni ser videon här!

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.