70-tals disco? Självklart är vi på! Duon St. Lucia består av äkta makarna Jean-Philip Grobler och Patti Beranek. Tillsammans skapar duon härligt medryckande elektropop med retrosynthar och starka melodier. Snart aktuella med ny EP tillägger St. Lucia:

Svensk Pop Apple Music

”Vi är så glada över att släppa vår nya EP, Utopia I, som är det första kapitlet i ett större verk. Utopia är ett så intressant koncept för oss eftersom det på ytan verkar vara en bra idé, men att sträva efter det verkar nästan alltid leda till något hemskt. Vi har lärt oss att sann perfektion ligger i att omfamna ofullkomlighet. Vår nya musik utforskar detta koncept och försöker förstå vad som hänt i världen under de senaste åren. Som sagt, det markerar också tydligt ett ögonblick då vi valde att vara positiva till framtiden och hålla blicken mot himlen.” 

St. Lucia

Fokussingeln Another Lifetime blandar schyssta rytmer med sköna funkiga basgångar som försätter en i ett tillstånd av lycka och eufori. Det är som att ta en tidsmaskin tillbaka till 70-talet och rida på vågen av den färgglada tavla bandet målar. Skimrande melodier bryts av med fräck falsett och ger en retrodoftande pop-överdos. Samtidigt som de lyckas hålla sig futuristiska. En ganska häftig avvägning. Ni ser videon här!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011