70-tals disco? Självklart är vi på! Duon St. Lucia består av äkta makarna Jean-Philip Grobler och Patti Beranek. Tillsammans skapar duon härligt medryckande elektropop med retrosynthar och starka melodier. Snart aktuella med ny EP tillägger St. Lucia:

Apple Music

”Vi är så glada över att släppa vår nya EP, Utopia I, som är det första kapitlet i ett större verk. Utopia är ett så intressant koncept för oss eftersom det på ytan verkar vara en bra idé, men att sträva efter det verkar nästan alltid leda till något hemskt. Vi har lärt oss att sann perfektion ligger i att omfamna ofullkomlighet. Vår nya musik utforskar detta koncept och försöker förstå vad som hänt i världen under de senaste åren. Som sagt, det markerar också tydligt ett ögonblick då vi valde att vara positiva till framtiden och hålla blicken mot himlen.” 

St. Lucia

Fokussingeln Another Lifetime blandar schyssta rytmer med sköna funkiga basgångar som försätter en i ett tillstånd av lycka och eufori. Det är som att ta en tidsmaskin tillbaka till 70-talet och rida på vågen av den färgglada tavla bandet målar. Skimrande melodier bryts av med fräck falsett och ger en retrodoftande pop-överdos. Samtidigt som de lyckas hålla sig futuristiska. En ganska häftig avvägning. Ni ser videon här!

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.