Vi vänder blicken mot Norge där vi upptäcker artisten Jonahh. Han har bland annat tagits upp i NRK P3 Urørt med singlarna IDKW, Let me know och Forbidden fruit.

Nordiska Favoriter

Nya singeln No lights on ger oss mörk och dystopisk pop med lekfulla rytmer som ligger till grund för Jonahhs mjuka och soliga röst. En röst som i låten sjunger om att vara rädd för förändring i livet och att ta sig in på nya vägar man tidigare aldrig vandrat.
Resultatet känns absolut som en hit och det är definitivt dags för oss här i Sverige att få upp ögonen för denna spännande artist. -Tur att du har Popmuzik som kan hjälpa dig upptäcka godbitarna.

No lights on är tagen från artistens kommande EP Faith som släpps den 15:er April.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011