Vi vänder blicken mot Norge där vi upptäcker artisten Jonahh. Han har bland annat tagits upp i NRK P3 Urørt med singlarna IDKW, Let me know och Forbidden fruit.

Popmuzik Popcast

Nya singeln No lights on ger oss mörk och dystopisk pop med lekfulla rytmer som ligger till grund för Jonahhs mjuka och soliga röst. En röst som i låten sjunger om att vara rädd för förändring i livet och att ta sig in på nya vägar man tidigare aldrig vandrat.
Resultatet känns absolut som en hit och det är definitivt dags för oss här i Sverige att få upp ögonen för denna spännande artist. -Tur att du har Popmuzik som kan hjälpa dig upptäcka godbitarna.

No lights on är tagen från artistens kommande EP Faith som släpps den 15:er April.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.