Efter stor framgång med sin singel Speak Out 2020 har Kaiya Gamble därefter placerat sig topp tre på CBC Radios tävling för internationella kvinnofrihetssånger, samt nominerats till årets popsingel vid YYC Music Awards 2021. För att vara endast 15-år gammal har hon kommit långt i sin karriär. 

Följ på Apple Music

Artistens souliga stämma och visdom vittnar om ett intre liv bortom sina trotsiga tonår. Hennes musik har alltid haft ett starkt budskap om att egenmakt, inkludering och hopp. Att kunna sprida det budskapet så här pass tidigt i livet lovar helt klart storverk från denna blivande popstjärna. 

Nya låten Sweet Talker blandar sköna tropiska vibbar med lekfull produktion och stark melodi. Här talar artisten om makt och kärlek men hur du själv kan ta kontroll över ditt liv även om saker ibland känns hopplöst. Om singeln tillägger hon;

”I början av Sweet Talker har den andra personen all makt. De krossade ditt hjärta, älskade dig aldrig och det gör ont. I slutet finns det en självinsikt att du är den ansvariga personen. Du har det bättre utan den infekterade relationen och du var inte skyldig till något. Den här låten är ett adjö till de giftiga människorna i och runt ditt liv, och ett hej till den kraft du har inom dig själv! Medan låten berättar historien om hjärtesorg, handlar den också om att läka och ta tillbaka kontrollen över din lycka.”

Kaiya Gamble
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.