Äntligen är Glassio tillbaka i bloggen med sin glittrande indie-pop. Bakom artistnamnet hittar vi den irländsk-iranske Sam Radseresht från USA. Med nya singeln gör han det han gör bäst och blandar pulserande syntar med just dansant indiepop. På nya singeln Breakaway får vi lekfulla harmonier och en svävande produktion som försätter en i ett tillstånd av trans. 

DOLBY ATMOS

Om singeln berättar sångaren för bloggen:

Breakaway är min hyllning till alla som känner sig malplacerade i samhället och behöver hitta modet att lämna den platsen för att uppfylla sina drömmar och förverkliga sig själv. Låten härrör från perspektivet att lämna ett trasigt hem och turbulent barndom bakom sig genom självuppfinnande. Jag gillade idén att paketera dessa två låtar som en A/B-singel eftersom de för mig fångar motsatta stämningar, men från olika sidor av samma mynt.”

Den 28:e Maj släpper Glassio sitt andra album See You Shine. Ett album där vi får följa artistens resa från en sömnig småstad ut i Arizona-öknen för att hitta ett nytt liv. Om du gillar den senaste singeln Breakaway så har du definitivt något att se fram emot med nya albumet.
Men tills det släpps, så kan du lyssna på Breakaway här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011