Popduon Premiere är tillbaka med sitt unika sound. Den här gången heter låten Sun Kissed och beskrivs som en antirock-låt med ekon av brittiska 90-tals fester på dekadenta roof-tops. Perfekt för den stundande sommaren är detta helt klart en låt som passar för tiden efter pandemin när vi nu återigen kan träffas och njuta av tillvaron.

POPMUZIK SUMMER

Med influenser från Göteborgs antirock-scene och akter som Embassy, Tough Alliance och Air France, mejslar millennial-duon Premiere fram ett alldeles eget uttryck. Noggrant utvalda syntar kompletteras av briljant stökiga live-trummor och disco/trance-influerade produktionsval visar på både innovation och djärvhet. På singeln Sun Kissed förs mina tankar till varmare breddgrader och jag trollbinds av den lysande produktionen. Rent av så pass mycket att jag vill röra på huvet som killarna i kultfilmen A night at the Roxbury.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011