Popduon Premiere är tillbaka med sitt unika sound. Den här gången heter låten Sun Kissed och beskrivs som en antirock-låt med ekon av brittiska 90-tals fester på dekadenta roof-tops. Perfekt för den stundande sommaren är detta helt klart en låt som passar för tiden efter pandemin när vi nu återigen kan träffas och njuta av tillvaron.

Popmuzik Lover

Med influenser från Göteborgs antirock-scene och akter som Embassy, Tough Alliance och Air France, mejslar millennial-duon Premiere fram ett alldeles eget uttryck. Noggrant utvalda syntar kompletteras av briljant stökiga live-trummor och disco/trance-influerade produktionsval visar på både innovation och djärvhet. På singeln Sun Kissed förs mina tankar till varmare breddgrader och jag trollbinds av den lysande produktionen. Rent av så pass mycket att jag vill röra på huvet som killarna i kultfilmen A night at the Roxbury.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.