Gör dig redo för sommaren med perfekt sommarpop. Det är just det du får när du lyssnar på nya singeln Lite lonely med Amarill, SIV och Albin Johnsén.
Kort och gott skulle man kunna säga att det är en kärleksstory om omedelbar kärlek. Insvept i varma synthar och skönt R&B-beat. En låt som känns som en riktig hit, eller vad säger du?

Som singeln berättar SIV för bloggen:

“Det handlar om kärlek vid första ögonkastet – en sommarromans, kalla de va du vill. Känslan av att vilja vara lite lonely med någon du precis träffat, fast att det känns som att ni känt varandra betydligt längre än så.”

Bakom Amarill hittar vi Erik Pettersson som 2019 fick en hit med singeln Trodde vi va rockstars tillsammans med NEIMY och som annars är del av duon UNDRESSD / UNDER. Så det är ett namn du absolut hört flera gånger här i bloggen.

Just SIV är ett nytt namn för oss. Bakom SIV hittar vi dock Amanda Petersson, som släppt låtar på engelska under namnet Amandaa. Bland annat To be honest och samarbetet Sex with you som släpptes tillsammans med Wahlstedt. Men med SIV vill Amanda fokusera på just svenska låtar och det är ju precis det hon gör på nya singeln Litle lonely.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.