Gör dig redo för sommaren med perfekt sommarpop. Det är just det du får när du lyssnar på nya singeln Lite lonely med Amarill, SIV och Albin Johnsén.
Kort och gott skulle man kunna säga att det är en kärleksstory om omedelbar kärlek. Insvept i varma synthar och skönt R&B-beat. En låt som känns som en riktig hit, eller vad säger du?

Nordiska Favoriter

Som singeln berättar SIV för bloggen:

“Det handlar om kärlek vid första ögonkastet – en sommarromans, kalla de va du vill. Känslan av att vilja vara lite lonely med någon du precis träffat, fast att det känns som att ni känt varandra betydligt längre än så.”

Bakom Amarill hittar vi Erik Pettersson som 2019 fick en hit med singeln Trodde vi va rockstars tillsammans med NEIMY och som annars är del av duon UNDRESSD / UNDER. Så det är ett namn du absolut hört flera gånger här i bloggen.

Just SIV är ett nytt namn för oss. Bakom SIV hittar vi dock Amanda Petersson, som släppt låtar på engelska under namnet Amandaa. Bland annat To be honest och samarbetet Sex with you som släpptes tillsammans med Wahlstedt. Men med SIV vill Amanda fokusera på just svenska låtar och det är ju precis det hon gör på nya singeln Litle lonely.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.