Indie som påminner om Lany och The 1975 helt klart i min smak!
Artisten, sångaren och producenten Alvy Willa beskriver sig som en vandrare. Efter att ha spenderat mycket av sitt tidiga 20-tal med att leva livet, skriva och surfa de stora vågorna utmed Australiens östkust har musiken på senare år tagit mer och mer plats för artisten.

Popmuzik Popcast

Här är Alvy aktuell med den varma och pulserande poplåten Let her. En låt som är baserad på det ögonblick två personer möts under en konsert. Trots att det är tusentals personer runt dem finns bara de två i deras värd. Väldigt charmig berättelse och väldigt filmiskt i stil och känsla. För visst kan du se denna låt användas i en kommande ungdomsserie?
Det roliga med Let her är också att det är första gången som Alvy valt att inte bjuda in en annan sångare, utan helt enkelt ställde sig själv bakom mikrofonen.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.