Indie som påminner om Lany och The 1975 helt klart i min smak!
Artisten, sångaren och producenten Alvy Willa beskriver sig som en vandrare. Efter att ha spenderat mycket av sitt tidiga 20-tal med att leva livet, skriva och surfa de stora vågorna utmed Australiens östkust har musiken på senare år tagit mer och mer plats för artisten.

DOLBY ATMOS

Här är Alvy aktuell med den varma och pulserande poplåten Let her. En låt som är baserad på det ögonblick två personer möts under en konsert. Trots att det är tusentals personer runt dem finns bara de två i deras värd. Väldigt charmig berättelse och väldigt filmiskt i stil och känsla. För visst kan du se denna låt användas i en kommande ungdomsserie?
Det roliga med Let her är också att det är första gången som Alvy valt att inte bjuda in en annan sångare, utan helt enkelt ställde sig själv bakom mikrofonen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011