Indie som påminner om Lany och The 1975 helt klart i min smak!
Artisten, sångaren och producenten Alvy Willa beskriver sig som en vandrare. Efter att ha spenderat mycket av sitt tidiga 20-tal med att leva livet, skriva och surfa de stora vågorna utmed Australiens östkust har musiken på senare år tagit mer och mer plats för artisten.

Favoriter Apple Music

Här är Alvy aktuell med den varma och pulserande poplåten Let her. En låt som är baserad på det ögonblick två personer möts under en konsert. Trots att det är tusentals personer runt dem finns bara de två i deras värd. Väldigt charmig berättelse och väldigt filmiskt i stil och känsla. För visst kan du se denna låt användas i en kommande ungdomsserie?
Det roliga med Let her är också att det är första gången som Alvy valt att inte bjuda in en annan sångare, utan helt enkelt ställde sig själv bakom mikrofonen.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.