Man skulle kunna tro att det är en cover på en klassisk New Order-låt. Med Blue Monday är ganska långt ifrån en cover. Det är bandet WATERLEAF debutsingeln och med den bjuder de oss på en medryckande indiepoplåt med inslag av bitterljuv drömpop. Skön känsla är det i alla fall. För den har en viss känsla av 80-talspop och har bland annat inspirerats av Blondie och Air.

Nordiska Favoriter

WATERLEAF i sig är ett band från Nederländerna och du kan hälsa dem välkommen till popscenen med debutsingeln som du hör nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.