Popartisten PAENDA är tillbaka i bloggen med Your Song och ger oss fjärilar i magen med en engagerande kärlekshistoria om ljus och autentisk förälskelse. 

Apple Music

”Kärlekslåtar var aldrig min grej, ofta verkade texterna för avsiktliga och melodierna för cheesy. Det var annorlunda med Your Song. Det var inte mycket att tänka kring här, jag var bara i ett flow.” 

PAENDA

Resultatet blir ett spår som berättar om känslorna för den första kärleken. Artisten sjunger att det  känns som att det är 1998, när kärleken brann som starkast och inte kunde blekna. Med sina drömska popvibbar och snygga syntar lockar artisten lyssnarna att sjunga med i den högt flygande refrängen. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.