Popartisten PAENDA är tillbaka i bloggen med Your Song och ger oss fjärilar i magen med en engagerande kärlekshistoria om ljus och autentisk förälskelse. 

Skicka in din musik

”Kärlekslåtar var aldrig min grej, ofta verkade texterna för avsiktliga och melodierna för cheesy. Det var annorlunda med Your Song. Det var inte mycket att tänka kring här, jag var bara i ett flow.” 

PAENDA

Resultatet blir ett spår som berättar om känslorna för den första kärleken. Artisten sjunger att det  känns som att det är 1998, när kärleken brann som starkast och inte kunde blekna. Med sina drömska popvibbar och snygga syntar lockar artisten lyssnarna att sjunga med i den högt flygande refrängen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011