Popartisten PAENDA är tillbaka i bloggen med Your Song och ger oss fjärilar i magen med en engagerande kärlekshistoria om ljus och autentisk förälskelse. 

Popmuzik Lover

”Kärlekslåtar var aldrig min grej, ofta verkade texterna för avsiktliga och melodierna för cheesy. Det var annorlunda med Your Song. Det var inte mycket att tänka kring här, jag var bara i ett flow.” 

PAENDA

Resultatet blir ett spår som berättar om känslorna för den första kärleken. Artisten sjunger att det  känns som att det är 1998, när kärleken brann som starkast och inte kunde blekna. Med sina drömska popvibbar och snygga syntar lockar artisten lyssnarna att sjunga med i den högt flygande refrängen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.