Kanadensiska Ariana Fig kombinerar stråkar och en hypermodern pop-produktion för att ge oss den ärliga singeln Maroon. Singeln berättar historien om att vara i ett ständiga tillstånd av att överanstränga sig och ge bort för mycket av sig själv till människor som aldrig bett om det. 

Nordiska Favoriter

”Den här låten har varit på gång i ett år nu och jag har samarbete med den svensk-kanadensiska singer-songwritern och producenten Sarah MacDougall. Projektet har även fått finansiering från FACTOR Canada samt The National Arts Centre of Canada.”

Ariana Fig

Maroon markerar den första singeln som släpps från Figs kommande EP med fyra spår som har planerats att släppas i slutet på året. 

Född och uppvuxen i sydvästra Kanada, är sångaren en mångkunnig popartist. Hennes musikaliska äventyr började med att spela fiol i en symfoniorkester och senare uppträda på teater. Hon gick snabbt över till att skriva sina egna låtar vid 13 års ålder, där hennes influenser från 70-talets rockband som Fleetwood Mac, The Beatles och The Rolling Stones startade hennes musikintresse. Figs musik är en produkt av eget utforskande och låtskrivande produktion. Stilen är influerad av flera genrer och bär på ett djup samtidigt som den är nostalgisk. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.