Kanadensiska Ariana Fig kombinerar stråkar och en hypermodern pop-produktion för att ge oss den ärliga singeln Maroon. Singeln berättar historien om att vara i ett ständiga tillstånd av att överanstränga sig och ge bort för mycket av sig själv till människor som aldrig bett om det. 

Popmuzik Podcast

”Den här låten har varit på gång i ett år nu och jag har samarbete med den svensk-kanadensiska singer-songwritern och producenten Sarah MacDougall. Projektet har även fått finansiering från FACTOR Canada samt The National Arts Centre of Canada.”

Ariana Fig

Maroon markerar den första singeln som släpps från Figs kommande EP med fyra spår som har planerats att släppas i slutet på året. 

Född och uppvuxen i sydvästra Kanada, är sångaren en mångkunnig popartist. Hennes musikaliska äventyr började med att spela fiol i en symfoniorkester och senare uppträda på teater. Hon gick snabbt över till att skriva sina egna låtar vid 13 års ålder, där hennes influenser från 70-talets rockband som Fleetwood Mac, The Beatles och The Rolling Stones startade hennes musikintresse. Figs musik är en produkt av eget utforskande och låtskrivande produktion. Stilen är influerad av flera genrer och bär på ett djup samtidigt som den är nostalgisk. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011