Cal Stamp är gitarrist för den Brooklyn som utgör en del av den alternativ gruppen Record Heat. Numera släpper artisten dock musik solo och andra singeln heter Be my girl. Skriven med den tidigare Click Five-frontmannen Kyle Patrick visar låten upp Cals fräscha version av en klassisk formel. Vintage-gitarrer, allsångsrefränger och karaktärsdrivna texter om älskare och förlorad kärlek. Svårare än så behöver det inte vara! 

Följ på Apple Music

Be my girl är skyldig Tom Petty mycket. Sången handlar om ett par främlingar som bara behöver lite sällskap. Den levereras med en lekfull blandning av prat och sårbarhet något Petty alltid var väldigt bra på.”

Cal Stamp

Låten markerar ytterligare en från artistens kommande NYLON EP som släpps den 6 maj. Tillhörande musikvideo är regisserad av Cals bror, Will Stamp och ären hyllning till de där galna karaokevideorna från 80- och 90-talen. 

Med beröm från självaste Rolling Stone känns det som att Cals solokarriär kommer nå nya höjder med släppet av EP:n senare i vår. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011