Andrea Lundquist fortsätter att imponera med sina texter och melodier. Nya singeln Inte riktigt hemma är inget undantag, när sångerskan sjunger om att ha svårt att hitta sitt hem i livet. Något som jag tror många kan relatera tid som går sin egna väg.

Popmuzik Lover Patreon

Med en text som berör och snygga melodier gjorde detta till en låt som definitivt fastnade för mig. Personligen tycker jag Andrea är otroligt duktig på att sätta ord på känslor och funderingar.
För produktionen står Birk Frisk och du hör resultatet här i bloggen.

Andrea Lundquist

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011