Jake Huffman är artisten som har levt en livstid som artist långt före han hann fylla 30. Med den egenproducerade singel Giving it a try hyllar artisten en otämjd drömmare som reser landet runt i ett rockband. Låten representerar kulmen på hans livsberättelse och hårda arbete i kombination med exceptionellt låtskrivande och stark produktion. På egna ben har Jake skapat ett sound som hämtar inspiration från hans rockrötter, men samtidigt stannar i 20-talets ljudbild 

I april släpps EP:n Adderall & Whiskey som är helt producerad och skriven av artisten själv. 

”Jag kommer äntligen att få chansen att turnera med mitt nya sound när jag ger mig ut på vägen för att lira min EP sen våren 2022.”

Jake Huffman

Vid blotta 14 års ålder lade Jake Huffman och hans band McLovins upp en cover av Phishs You enjoy myself YouTube. Över en natt blev videon viral och väckte en stor skara fans runt om i världen. Från barer till klubbar till teatrar till stora musikfestivaler, i tidig ålder blev Jake en tydlig del av rockmusikscenen. Hans band delade bland annat scen med Blink-182, Foster the People, BB King och The Flaming Lips. Men nu kör alltså Jake helt solo. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.